Lämmin kiitos kaikille eilisille avajaisvieraille! Osa 1 on nyt avattu, toinen osuus avataan Galleria Espoonsillassa ensi tiistaina 5.6. klo 18. Molempiin näyttelyihin voi tilata opastuksia myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolelta.

Teoksista on tulossa tänne lisää kuvia ja esittelyjä, kunhan Espoo valmistuu. Teoksista voi antaa palautetta kommenttiosioon. Blogi on kommenttiystävällinen, joten se ei edellytä rekisteröitymistä eikä omien yhteystietojen antamista.

628768.jpg

Kauppapalvelu, shopping service 2007

Vivian: I appreciate this whole seduction scene you've got goin', but let me give you a tip — I'm a sure thing.

Vammaiset joutuvat tyytymään Helsingissä kauppapalveluun, jossa on tarjolla 300 tuotetta. Osa niistäkin on pesuaineita. Millaiseksikohan ihmisen ruokavalio menee viidessä vuodessa, jos hän ei pääse avustajan kanssa kauppaan katsomaan todellista tarjontaa, uutuuksia tai edes sesongin vihanneksia?

In Helsinki disabled people have to contend with a shopping service supplying only 300 products, This number includes soaps and home chemicals. If you never have a chance visit an ordinary food store, what will your diet and shopping basket look like after five years? You won´t have a clue about food trends or season's vegetables.

Valokuva, pahvilaatikot, paljetit. Photo, cardboard boxes, glitter.

Mallit/models: Eeva Simons, Jorma Heimonen